Svar på frågestunden - Elin :)

Här kommer även mina svar från frågestunden! :)
 
Myran:
Fråga till alla: Vad vill ni med eran ridning? Vill ni tävla, träna, skaffa egen häst, bli BÄST, rida skogsridning etc?? =) Som det ser ut nu så vill jag fortsätta med att träna och bli ännu bättre. Om det fortsätter och jag fortfarande tycker det är roligt vill jag självklart skaffa en egen häst och komma ut och tävla! :)
 
Evelyn:
Hej, Fråga till alla: favvohäst? Vad är det som gör just den hästen så speciell? Jag har två absoluta favvorit hästar och det är Pyro och Hamlet ♥
Hamlet gillar jag så mycket för att det är han som hjälp mig att våga mer och så är han en ängel i alla lägen ♥ Pyro har jag börjat gilla efter hand, jag började ju hoppträna honom och jag fastnade för hans sätt och han är också en ängel i alla lägen! ♥  Sedan har vi Åskar och DeSoto också som har en plats i hjärtat, Åskar red jag alltid när jag gick i ponnyskola så det varade nog i minst ett år, han var den enda hästen som jag litade på och han var snäll i alla lägen ♥ DeSoto hopptränade  jag ett bra tag också och han har hjälpt  mig en bra bit på vägen! ♥
Hamlet
Åskar
DeSoto
Pyro
Matilda:
Heej!:) har frågor till alla ;) Vf började ni rida? Jag tyckte det var spännande med djur och mamma berättade att hon hade ridit på ett ställe som låg ganska nära oss och då blev jag naturligtvis jätte glad och ville börja rida där också så vi ringde till Lena och fick en plats! :)
Vem av er smatokar har ramlat av mest? Jag vet faktiskt inte, det som jag vet är att det inte är jag iallafall :P Jag tror jag har ralmat av en 6-7 gånger bara ;)
Hur började ni känna varandra? Vi träffades i stallet och började rida i samma grupp, sedan är vi ju där en massa dagar i veckan och träffar varandra också ;)
Vs frågor
Häst/Hund
Fanta/Cola
 
Lite frågor från mig ha det bra:)! //Matilda :)
 
Karin:
Vilken häst har ni utvecklats mest med? Jag har utvecklats med många hästar på olika sätt, Åskar har hjälpt mig med grunderna (svänga, stanna, skritta, trava osv.) Sedan har Hamlet hjälpt mig med mitt självförtroende och fått mig att lite på andra hästar än bara Åskar. DeSoto har hjälpt mig med själva hoppningen, fått mig att våga hoppa mer och mer. Pyro har lärt mig att vissa hästar behöver mer hjäpt att komma över hinder än andra ;)Ne men han har vidare utbildat mig och jag honom :)
Vem brukar ni rida oftast? Nu har det varit Pyro nästan hela tiden ;) Men jag har nästan vuxit ur honom så vi får väl se vem det blir här näst :)
Hur många gånger har ni ramlat av? Jag har bara ramlat av en 6-7ggr :P
 
Wilma:
Vad är det bästa med att rida på tokarp? Man lär sig andra saker än att bara rida och det är mycket som man får göra där som man inte får göra på andra ridskolor vilket är toppen! :) Sedan är det ju bara så att Tokarp är bäst ;)
Lite this or that:
Godis/Chips
Katt/Getter
Blogga/Läsa bloggar
Storasyster/lillasyster- eftersom att jag är storasyster ;)
 
Tack för alla frågor! :D
Kram Elin!
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0