svar på frågestunden - Hanna :)

här kommer mina svar :D 
 
Myran:
 Fråga till alla: Vad vill ni med eran ridning? Vill ni tävla, träna, skaffa egen häst, bli BÄST, rida skogsridning etc?? =)
Just nu vill jag bara fortsätta träna och bli duktigare osånt , men senare vill jag kanske skaffa egen häst, och om man gör det skulle det vara väldigt kul att komma ut och tävla oså med den :)
 
Evelyn:
Hej, Fråga till alla: favvohäst? Vad är det som gör just den hästen så speciel?
jag två "favvohästar" som har en stor plats i mitt hjärta!
det är åskar och hamlet<3
Åskar är en helt underbar häst som är snäll i alla lägen, det som gör han så speciell går liksom inte att sätta ord på, han är den han är och han är helt underbar, helst klart bäst. min allra bästavän!
<3
 
sen har vi även hamlet, hamlet är också en helt underbar häst som jag har utvecklats mycket med, han är också jättesnäll och helt underbar att rida! han kan vara lite fjompig ibland och vara rädd för lite saker men jag gillar han exakt lika mycket ändå, den bästa som finns <3
<3
 
Matilda:
Heej!:) har frågor till alla ;) Vf började ni rida?
hej! jag har alltid gillat djur och hästar, och när min kompis började rida på borås ridhus så följde jag med henne dit ibland och tyckte det såg så kul ut, så jag ville också börja rida, och en dag såg mamma en annans i tidningen att tokarp hade öppethus, så vi åkte dit och kollade och lite så, man fick prova på att rida på tokarps underbara hästar, och sen bestämde vi oss för att jag skulle börja rida där :)
 
Vem av er smatokar har ramlat av mest?
vet faktiskt inte :P
 
Hur började ni känna varandra?
jag kommer faktiskt inte ihåg riktigt, men vi träffades väll i stället och sen så började jag, amanda och elin i samma grupp, oså, och nu går alla vi fem i samma grupp , och jag elin och lovisa i samma hoppspecial :) sen träffas vi ju typ alla andra dagar i stallet också då vi alla är där rätt ofta :)
 
 Vs frågor.
Häst/Hund - båda!
Fanta/Cola -det beror på vad det är för fanta :p
Lite frågor från mig har det bra:)! //Matilda :)
 
Karin:
vilken häst har ni utvecHund/Häst klats mest med?
jag red alltid åskar och mimmi i början när jag börja rida, och då lärde jag mig och trava, rida lätt och till och med galoppera på åskar, sen gick jag upp i grupp och fick börja rida hamlet mycket! på han lärde jag mig och hoppa och massa mer, sen börja jag även i en hoppspecial med hamlet då vi lärde oss ännu mer, senare fick jag denenda som jag fick rida på ett helt annat sätt och lära mig nytt på henne också, sen fick jag hamlt igen, det kändes väldigt konstigt så han var helt annorlunda än denenda, och då lärde jag mig också mer, men dt får nog bli hamlet som jag lärt mig mest på :) (ursäkta om det bler rörigt)
mimmi<3
åskar<3
hamlet<3
denenda<3
 
vem brukar ni rida oftast?
det senaste har jag ridit hamlet väldigt mycket :D<3
 
hur många gånger har ni ramlat av?
vet inte, har tappat räkningen :P
 
Wilma:
Till alla: Vad är det bästa med att rida på Tokarp?
man lär sig väldigt myckt i själva ridningen sen är det också väldigt bra att liksom få ta in hästn från hagen, släppa ut dn m.m som man kanske inte får på andra ridskolor.
 
Lite this or that:
Godis/chips
Katt/Getter
blogga/läsa bloggar
storasyster/Lillasyster-har en storasyster Lina, men eftersom jag är lillasyster så får det bli båda :)
 
 
Tack så jääääääätte myckeeeet för alla frågor! :)
 
 
// puss hanna!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0